CE Berga Femení Escolar Secundària

Des del Club Esportiu Berga volem promocionar els equips de futbol Femení. La nostra intenció és crear una estructura d’equips des de la base fins aconseguir tenir i consolidar un primer equip tal i com ja existeix en el futbol masculí. El CE Berga Femení Escolar neix amb la intenció de que les noies dels centres de Secundària puguin jugar i descobrir aquest esport des d’una vessant lúdica i formativa. La competició, en aquest cas voluntaria en la participació de tornejos puntuals i partits amistosos, serà un estímul més per tal de seguir millorant i aprenent.


El CE Berga Femení Escolar esta adreçat a totes les noies de Secundària, etapes Infantil, Cadet i Juvenil que vulguin iniciar-se, aprendre i/o jugar a futbol per passar-ho bé. Per les noies que prefereixin una competició més constant existeixen els equips federats del club.


Els dies d’entrenament seran els dilluns i els dimecres de 17:30h a 18:45h a les instal·lacions del Camp de futbol municipal de Berga. Els partits es jugaran de tant en tant, buscant la màxima disponibilitat i participació de totes les jugadores possible. Inici el dia 5 d’Octubre.


Es seguirà estrictament el protocol establert per les institucions referents en quant al covid 19 durant els entrenaments. Presa de temperatura a l’entrada de les instal·lacions, rentat de mans, ús de la mascareta fins a començar l’activitat.


Per poder formalitzar la inscripció ho heu de fer des de l’enllaç que teniu a sota d’aquesta pàgina on posa ‘VÉS A L’INSCRIPCIÓ’. La categoria que haureu d’escollir és la de l’Escola, especificant a darrera del vostre nom entre parèntesis (Femení Escolar Secundària). Amb la inscripció rebreu les equipacions de l’equip.

+Informació i Dubtes
Telfn: 646 83 92 89 (Sergi)
677 77 34 92 (Joan).

Equipacions