CE Berga Femení Escolar Primària

Des del Club Esportiu Berga volem promocionar els equips de futbol Femení. La nostra intenció és crear una estructura d’equips des de la base fins aconseguir tenir i consolidar un primer equip tal i com ja existeix en el futbol masculí. El CE Berga Femení Escolar neix amb la intenció de que les nenes de les escoles de primària puguin jugar i descobrir aquest esport des d’una vessant lúdica i formativa. La competició, en aquest cas a nivell escolar a la comarca, serà un estímul més per tal de seguir millorant i aprenent.


El CE Berga Femení Escolar esta adreçat a nenes des de 1r fins a 6è de primària, etapes PreBenjamí, Benjamí i Aleví, que vulguin iniciar-se, aprendre i jugar per passar-ho bé. Per les etapes posteriors i a nivell federat ja existeixen els equips Infantil i Cadet Juvenil on, si volen seguir jugant, ho podran fer més endavant.


Els entrenaments tindran inici el dia 5 d’Octubre. Els dies d’activitat seran els dilluns i els dimecres de 17:30h a 18:45h a les instal·lacions del Camp de futbol municipal de Berga. Els partits es jugaran de tant en tant, normalment dissabtes matí (lliga escolar del Berguedà).


Es seguirà estrictament el protocol establert per les institucions referents en quant al covid 19 durant els entrenaments. Presa de temperatura a l’entrada de les instal·lacions, rentat de mans, ús de la mascareta fins a començar l’activitat.


Per poder formalitzar la inscripció ho heu de fer des de l’enllaç que teniu a sota d’aquesta pàgina on posa ‘VÉS A L’INSCRIPCIÓ’. La categoria que haureu d’escollir és la de l’escola, especificant a darrera del nom de la nena entre parèntesis (Femení Escolar). Amb la inscripció rebreu l’equipació de l’equip.


+Informació i Dubtes
Telfn: 646 83 92 89 (Sergi).
677 77 34 92 (Joan).

Equipacions